A - UST.mk


Electromagnetic Detector for electromagnetic radiation

LCD дигитален детектор за електромагнетно зрачење. Одличен дизајн за ...

1,199 MKD
or a price proposal

Car window coverings

Универзални навлаки за стилизирање на автомобилот. Мрежеста навлака з...

299 MKD
or a price proposal

Voltage detector

Инструментот се користи за детектирање - присуство на напон во вашиот...

299 MKD
or a price proposal

A set of pedal covers

🚗 Комплет универзални навлаки за педали за автомобил. ☑️ Материј...

699 MKD
or a price proposal

Attachment saw for drill

Додаток пила за бормашина. Водечката плоча и синџирите се направени о...

850 MKD
or a price proposal

Electric adjustable table lamp

💡 Електрична прилагодлива столна ламба. Исклучително практичен и фун...

950 MKD
or a price proposal

Digital Scale with LCD display - up to 200Kg

⚖️ Дигитален Кантар со LCD дисплеј за мерење - вагање на производи. Н...

999 MKD
or a price proposal

Libela & Metro & Laser

Мерна лента, со ласер и либела. Може широко да се користи за обработк...

600 MKD
or a price proposal

30L/min - Electric Extraction Pump

Електрична Пумпа за извлекување на гориво, масло и различни други теч...

999 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Portable Jig Saw

Преносна алатка за сечење дрво. Овој производ е корисна алатка во ваш...

750 MKD
or a price proposal

Tarpaulin Tool Set, Tarpaulin

Комплет 103 парчиња алатки + додатоци за шатор, церада. Комплетот со ...

850 MKD
or a price proposal

Impulse sealer of plastic bags

Импулсен запечатувач на топлина за пластични кеси. Импулсно запечатув...

1,799 MKD
or a price proposal

Valve cap pendant - BMW, Audi, Fiat, Mazda...

Метални Капачиња за вентили со привезок за клуч за автомобилските мар...

250 MKD
or a price proposal

Automatic Blanking Pliers

🔌 Автоматска клешта за бланкирање, сечење, кримповање на жици. Алатк...

850 MKD
or a price proposal

Anatomical Inserts

Анатомски влошки за обувки со должина од 28 см, кои се вклопуваат на ...

299 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Alarm system with PIN

Алармен систем со сензор за движење и пин код кој служи за Активирање...

799 MKD
or a price proposal
Ohrid

Electronics

Digital Timer for electrical appliances

Дигитален тајмер - Приклучок за напојување до 3500w -10A. Идеален за...

699 MKD
or a price proposal

Template tool

Мултифункционална алатка за шаблони. Изработена од квалитетен нерѓосу...

699 MKD
or a price proposal

Threading Tool Set

🔩 Комплет 5 aлатки + Т-рачка за навој. Изработени од челик што обезб...

650 MKD
or a price proposal

Electric chainsaw

🏡 Додаток пила за средување на вашата градина, сечење на дрвја и др....

1,399 MKD
or a price proposal

Battery Pistol

Мини батериска дупчалка изработена од квалитетни материјали за долгот...

950 MKD
or a price proposal

Multi-purpose car charger

Повеќенаменски полнач за автомобил. Се користи како станица за истовр...

850 MKD
or a price proposal

Safety lock for protection

🛵 Безбедносна брава за заштита на вашиот мотор/велосипед. Едноставен...

699 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Wood drill set

Комплет 6 дупчалки изработени од челик. Исто така содржат 5% кобалт, ...

350 MKD
or a price proposal

High quality Motor Tarpaulin

🛵 Висококвалитетна универзална Церада за вашиот Мотор 🛵 ✔️ Брза...

TV External Antenna

ТВ надворешна антена. ◾️ Брз и лесен начин на монтажа. ◾️ Опсег на ...

750 MKD
or a price proposal

Copper Rings 150 - Engines, Machines, Plants

⚙️🔩 Бакарни Прстени - Бакарни парчиња со добра електрична и топлотна...

1,450 MKD
or a price proposal

Hairdryer for Hotels - Apartments - Rooms

Фен за коса со фиксна база ☑ Моќност: 1300w. ☑ Автоматско исклуч...

1,299 MKD
or a price proposal
Ohrid

Hotels

3 in 1 Soil Tester

🏡 Тестер на почва 3 во 1. Мерење на влажност, светлина и pH вредност...

550 MKD
or a price proposal

Set of cistern brushes

Kомплет 3 различни четки за чистење за брзо и ефикасно чистење на ваш...

699 MKD
or a price proposal

Steel rings - Fasteners for the mechanical industry

Челични прстени - прицврстувачи за механичка индустрија. Изработено о...

599 MKD
or a price proposal

100 - Set of fuses

📎 Сет 100 парчиња осигурачи. Комплетот ви обезбедува се што ви треба...

399 MKD
or a price proposal

Organizer for your car

🚘 Организер за вашиот автомобил Одржувајте го задоволството на па...

399 MKD
or a price proposal

Memory knee pads

Мемори влошки како заштитна опрема за колена за мажи, жени, растегли...

599 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Set of 7 tweezers for precision mechanics

Комплет 7 пинцети за прецизна механика. Совршени за работа со електро...

499 MKD
or a price proposal
Ohrid

Electronics

Digital LED display

Дигитален ЛЕД часовник изработен од квалитетен ABS пластичен материја...

950 MKD
or a price proposal
Ohrid

Watches / The rest

Clamp for Gluzd

🦶 Стегачот направен од неопрена со највисок степен на затворена ќели...

299 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Set of 200 prusins

🆕 Ново Комплет 200 парчиња различни видови на пружини и федери. П...

599 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Knee brace

🆕 Ново - YC Стегач за колено YC стегачот за колено е направен од ...

299 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Organizer - Barrel Box

Пластична кутија за складирање чевли за Дами. Изработен од висококвал...

280 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Side 1 from 6

A - UST.mk

Telephone: 070331936

City: Охрид

Web page: https://ust.mk/

Facebook side: https://www.facebook.com/ust.mk

Instagram side: https://www.instagram.com/ust.mk/

🔴 Различен асортиман на производи со врвен и проверен квалитет кои ќе најдат примена во вашиот автомобил, дом, работилница, канцеларија и сл. Секој ден нудиме нови ексклузивни производи со неверојатна цена.

Contact the advertiser via e-mail
Enter the correct result:
Spam protection & IP save
Sending advertising offers is strictly prohibited!
Send a message
A - UST.mk

6000

Охрид
https://ust.mk/

www.reklama5.mk/UST.mk

070331936

https://ust.mk/

Welcome to Reklama5.mk

In order to make the Reklama5 easier and more accessible to use, we use cookies on our website. By surfing on reklama5.mk you agree to use cookies. You can find detailed information at Cookie Policy

I agree