Saniko


Repair of electronics for air conditioners sanicomk

Popravame elektronika za klima uredi!! 077583877

6 MKD
or a price proposal
Gjorche Petrov / Skopje

The rest

cleaning of air conditioners Saniko service Skopje

Хемиско анти бактериско чистење на клима уреди+Пареа.. 3.5 kw 1600 д...

1 €
or a price proposal

service for air conditioners, dry cleaning

Хемиско анти бактериско чистење на клима уреди+Пареа.. 3.5 kw 1600 д...

1 €
or a price proposal

Air conditioning service Saniko

ВРШИМЕ. 1.Монтажи Демонтажи 2.Хемиско Чистење 3.Полнење Со Фреон R...

By agreement
or a price proposal
Gjorche Petrov / Skopje

The rest

Air conditioning service

Хемиско анти бактериско чистење на клима уреди+Пареа.. 3.5 kw 1600 д...

1 €
or a price proposal

AIR CONDITIONING SERVICE

ВРШИМЕ. 1.Монтажи Демонтажи 2.Хемиско Чистење 3.Полнење Со Фреон R...

1 €
or a price proposal

Fonco air conditioning service

Хемиско анти бактериско чистење на клима уреди+Пареа.. 3.5 kw 1600 де...

By agreement
or a price proposal

Air conditioning service SANICO MK

ВРШИМЕ. 1.Монтажи Демонтажи 2.Хемиско Чистење 3.Полнење Со Фреон R...

By agreement
or a price proposal

SERVICE AND SALES OF SANICO AIR CONDITIONING DEVICES

📈Saniko MK since 2008 🧑‍💻www.sanikoservis.com 📞077583877 ВАШ ...

1 €
or a price proposal
Skopje Centar / Skopje

Heating and air conditioning / The rest

C L I M A S E R V I S

📈Saniko MK since 2008 🧑‍💻www.sanikoservis.com 📞077583877 ВАШ С...

1 €
or a price proposal

Air Conditioning Service

ВРШИМЕ. 1.Монтажи Демонтажи 2.Хемиско Чистење 3.Полнење Со Фреон R...

12 MKD
or a price proposal
Gjorche Petrov / Skopje

The rest

SERVICE FOR AIR CONDITIONING DEVICES, SKOPJE

ВРШИМЕ. 1.Монтажи Демонтажи 2.Хемиско Чистење 3.Полнење Со Фреон R22 ...

By agreement
or a price proposal

Chemical tank for air conditioners 7.0kw 1900 den SANIKO-MK

Хемиско анти бактериско чистење на клима уреди. 3.5 kw 1600денари 5...

1,900 MKD
or a price proposal
Gjorche Petrov / Skopje

The rest

Cleaning of air conditioners CHEMICAL ANTIBACTERIAL

Хемиско анти бактериско чистење на клима уреди 3.5 kw 1600 денари 5...

1,600 MKD
or a price proposal

Chemical and antibacterial cleaning of all types of air conditioners

Хемиско анти бактериско чистење на клима уреди. 3.5 kw 1600денари 5...

26 €
or a price proposal

air conditioning service

ВРШИМЕ. 1.Монтажи Демонтажи 2.Хемиско Чистење 3.Полнење Со Фреон R...

1 €
or a price proposal

AUX SERVICE AIR CONDITIONERS

SERVIS ZA KLIMA UREDI SANIKO WWW.SANIKOSERVIS.COM 077583877

2 €
or a price proposal
Gjorche Petrov / Skopje

The rest

LOWEST PRICES IN THE CITY for installation and service of air conditioners>>>air conditioners

NAJNISKI CENI VO GRADOT na montaza i servis na klima>>>klimi Vrsime ...

3 €
or a price proposal

K L I M A SERVICE SKOPJE-MK

📈Saniko MK since 2008 🧑‍💻www.sanikoservis.com 📞077583877 ВАШ С...

1 €
or a price proposal
Gjorche Petrov / Skopje

The rest

Servicing of air conditioners

Сервисирање на клима уреди по поволни цени најдобри во својата облас...

2 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

The rest

AIR CONDITIONING MASTER

ВРШИМЕ. 1.Монтажи Демонтажи 2.Хемиско Чистење 3.Полнење Со Фреон R...

1 MKD
or a price proposal
Gjorche Petrov / Skopje

The rest

Remote control for air conditioners UNIVERSAL

Dalecinsko za site tipovi na klima uredi univerzalno Далечинско за...

19 €
or a price proposal

chemical tank of air conditioners 3.5kw 1600 den-Skopje

Хемиско анти бактериско чистење на клима уреди. 3.5 kw 1600денари 5...

1,600 MKD
or a price proposal
Gjorche Petrov / Skopje

The rest

Sale of air conditioners

Prodazba na novi i polovni inverter i split klimi 3.5 5.5 i 7 kw po m...

3 €
or a price proposal

SANICO AIR CONDITIONING SERVICE sanikoservice

📈Saniko MK since 2008 🧑‍💻www.sanikoservis.com 📞077583877 ВАШ С...

By agreement
or a price proposal

REPAIR OF AIR CONDITIONING DEVICES

POPRAVKA SERVIS NA KLIMA UREDI PO POVOLNI CENI NAJDOBRI VO SVOJATA O...

3 €
or a price proposal
Gjorche Petrov / Skopje

The rest

Air conditioning service SANICO 077583877

Хемиско анти бактериско чистење на клима уреди+Пареа.. 3.5 kw 1600 д...

1 €
or a price proposal
Gjorche Petrov / Skopje

The rest

Klima Service Skopje

Хемиско анти бактериско чистење на клима уреди+Пареа.. 3.5 kw 1600 д...

By agreement
or a price proposal

AIR CONDITIONING SERVICE AIR CONDITIONING SERVICE

ВРШИМЕ. 1.Монтажи Демонтажи 2.Хемиско Чистење 3.Полнење Со Фреон...

By agreement
or a price proposal
Gjorche Petrov / Skopje

The rest

Chemical Cleaning of All Types of Air Conditioners

Хемиско анти бактериско чистење на клима уреди+Пареа.. 3.5 kw 1600 д...

1 MKD
or a price proposal

air conditioning, freon service, sales, installation, dismantling

ВРШИМЕ. 1.Монтажи Демонтажи 2.Хемиско Чистење 3.Полнење Со Фреон R...

1 MKD
or a price proposal

- C L I M A S E R V I S -

KLIMA SERVIS SANIKO MK www.sanikoservis.com 077583877

12 €
or a price proposal

chemical tank for air conditioners 5.5kw 1900 den SANIKO

Хемиско анти бактериско чистење на клима уреди. 3.5 kw 1600денари 5...

1,900 MKD
or a price proposal
Gjorche Petrov / Skopje

The rest

Klima Service Master for Klimi

Klima majstor skopje 077583877

6 MKD
or a price proposal
Gjorche Petrov / Skopje

The rest

we use conditionals

Servisi i klimatizimit, me i miri ne fushen e tij, profesionist i she...

2 €
or a price proposal

Remote control for air conditioners UNIVERSAL

Dalecinsko za site tipovi na klima uredi univerzalno Далечинско за...

20 €
or a price proposal

CHEMICAL FOR AIR CONDITIONING DEVICES SKOPJE SANIKO

Хемиско анти бактериско чистење на клима уреди+Пареа.. 3.5 kw 1600 д...

1 MKD
or a price proposal

☆ SANICO SERVICE☆ 077583877 SERVICE FOR AIR CONDITIONING DEVICES

☆SANIKO KLIMA SERVIS Klima servis skopje makedonija Vrsime sekakva ...

5 €
or a price proposal

CHEMICAL AIR CONDITIONING DEVICES SKOPJE

Хемиско анти бактериско чистење на клима уреди+Пареа.. 3.5 kw 1600 д...

1,600 MKD
or a price proposal

Air conditioning service

Хемиско анти бактериско чистење на клима уред. Редовен сервис на кли...

By agreement
or a price proposal
Karposh / Skopje

The rest

Side 1 from 2

Saniko

Telephone: 077-583-877

Address: sanikomk@hotmail.com

City: Ѓорче Петров

Web page: http://sanikoservis.com/

Facebook side: https://www.facebook.com/SanicoMK

Instagram side: https://www.instagram.com/sanikomk/?hl=sr

📌Санико Продажба и сервис на клима уреди 📞Контакт Тел 077583877 📧sanikomk@hotmail.com 📌Saniko Sell and service for air conductioner 📞38977583877 ---Санико сервис е специјализиран кон сервисирање на уреди за Ладење Греење, вентилација и климатизација.Успешно постоиме од 2008 година со преку 1000 монтирани и сервисирани уреди од сите марки и производители. Нашиот лиценциран главен мајсор кој е еден од основачите на САНИКО после долгогодишно работно искуство во САД реши бизнисот да го продолжи во својата родна земја. Квалитетот на услугата на Санико говори со преку 500 задоволни клиенти и компании. Нашата цел е да бидеме најдобри во својата дејност. ВАШ САНИКО---- https://sanikomk.business.site/ http://sanikoservis.com/ https://www.facebook.com/SanikoMK https://www.instagram.com/sanikomk/?hl=sr https://youtu.be/IZNqpdoGGyE https://www.youtube.com/watch?v=i-v_YrGxWvg ПРОДАЖБА И СЕРВИС НА СИСТЕМИ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА Тел:077/578-898

Contact the advertiser via e-mail
Enter the correct result:
Spam protection & IP save
Sending advertising offers is strictly prohibited!
Send a message
Saniko

Sanikomk Klima Servis🍀
sanikomk@hotmail.com
1060

Ѓорче Петров
http://sanikoservis.com/

www.reklama5.mk/SanikoMK

077-583-877

http://sanikoservis.com/

Welcome to Reklama5.mk

In order to make the Reklama5 easier and more accessible to use, we use cookies on our website. By surfing on reklama5.mk you agree to use cookies. You can find detailed information at Cookie Policy

I agree