Електропромет ВИН


All types of electric pumps, bottles, automatics

Електропромет ВИН - Скопје е генерален и овластен дистрибутер на цело...

By agreement
or a price proposal

Membrane bottles AQUASYSTEM

Мембрански боци од програмата на AQUASYSTEM - Italy 24 литри (верт...

1 MKD
or a price proposal

PEDROLLO submersible pumps - Italy

Потопни пумпи тип 4SR од PEDROLLO - Italy 4SR 2/9F (0.55 kW) = Q (...

1 MKD
or a price proposal

Hydro - Set 2200 W (36X)

Хидро - Сет HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 70 Потекло: Австрија ...

1 MKD
or a price proposal

Hydro - Set 1600 W (36X)

Хидро - Сет HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 70 Потекло: Австрија ...

1 MKD
or a price proposal

Hydro - Set 2200 W

Хидро - Сет HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 70 Потекло: Австрија ...

1 MKD
or a price proposal

Hydro - Set 1600 W

Хидро - Сет HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 70 Потекло: Австрија ...

1 MKD
or a price proposal

Hydro - Set 1100 W

Хидро - Сет HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 70 Потекло: Австрија ...

1 MKD
or a price proposal

Hydrophoric pump 2200 W

Хидрофорска пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 70 Потекло: Авс...

1 MKD
or a price proposal

Hydrophoric pump 1600 W

Хидрофорска пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 70 Потекло: Авс...

1 MKD
or a price proposal

Hydrophoric pump 1100 W

Хидрофорска пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 70 Потекло: Авс...

1 MKD
or a price proposal

PEDROLLO insert filter

Комплет сет филтер со влошка за прочистување на водата производ на PE...

1 MKD
or a price proposal

Hydro - Set 750 W

Хидро - Сет HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 50 Потекло: Австрија ...

1 MKD
or a price proposal

Hydro - Set 550 W

Хидро - Сет HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 50 Потекло: Австрија ...

1 MKD
or a price proposal

Hydrophore pump 750 W

Хидрофорска пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 50 Потекло: Авс...

1 MKD
or a price proposal

Hydrophoric pump 550 W

Хидрофорска пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 50 Потекло: Авс...

1 MKD
or a price proposal

Submersible pump NT 200 (1500 W)

Потопна пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NT 200 Потекло: Австриј...

1 MKD
or a price proposal

Submersible pump NT 150 (1100 W)

Потопна пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NT 150 Потекло: Австриј...

1 MKD
or a price proposal

Submersible pump NT 100 (750 W)

Потопна пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NT 100 Потекло: Австриј...

1 MKD
or a price proposal

Automation Easypress II Pedrollo - Italy

Автоматика Easypress II Pedrollo - Italy Максимална регулација на пу...

1 MKD
or a price proposal

Automation BRIO TANK Italtecnica - Italy

Автоматика BRIO TANK Italtecnica - Italy Со вграден резервар од 0.4 ...

By agreement
or a price proposal

Automation BRIO 2000 M Italtecnica - Italy

Автоматика BRIO 2000 M Italtecnica - Italy Максимална регулација на ...

By agreement
or a price proposal

Submersible sewage pump with blade Pedrollo - Italy

Потопна пумпа за фекална вода со нож тип "Tritus" Производ на Pedrol...

1 MKD
or a price proposal

Submersible pump for dirty water WXm

Потопна пумпа за прљава вода PEDROLLO - Italy Тип: VXm 10/35 Поте...

1 MKD
or a price proposal

Submersible pump for dirty water RXm

Потопна пумпа за прљава вода PEDROLLO - Italy Тип: RXm 2/20 Потек...

1 MKD
or a price proposal

Pump PKm 80 (750 W)

Пумпа PEDROLLO - Italy Тип: PKm 80 Потекло: Италија Сила на мото...

1 MKD
or a price proposal

Pump PKm 65 (500 W)

Пумпа PEDROLLO - Italy Тип: PKm 65 Потекло: Италија Сила на мото...

1 MKD
or a price proposal

Pump PKm 60 (350 W)

Пумпа PEDROLLO - Italy Тип: PKm 60 Потекло: Италија Сила на мото...

1 MKD
or a price proposal

Complete drainage systems Pedrollo - Italy

Комплет системи за дренажа на чиста, прљава, фекална вода Pedrollo - ...

1 MKD
or a price proposal

Hydro - Set VCE 55 (24X)

Хидро - Сет Elektrokovina - Slovenia Тип: VCE 55 Потекло: Словени...

1 MKD
or a price proposal

Hydro - Set 1500 W (24X)

Хидро - Сет HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 60 Потекло: Австрија ...

1 MKD
or a price proposal

Five-stage pump VCE 55

Петостепена пумпа Elektrokovina - Slovenia Тип: VCE 55 Потекло: С...

1 MKD
or a price proposal

Five-stage pump 1500 W

Петостепена пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 60 Потекло: Авс...

1 MKD
or a price proposal

Circulation pumps HST NOVOTHERM

Циркулациони пумпи од програмата на HST NOVOTERM - Austria HST 25/...

1 MKD
or a price proposal

Pump 2CPm Pedrollo - Italy

Пумпа PEDROLLO - Italy Тип: 2CPm 25/16B Потекло: Италија Сила на...

1 MKD
or a price proposal

Hydrophoric pump JSW 2 АX

Хидрофорска пумпа PEDROLLO - Italy Тип: JSW 2 AX Потекло: Италија...

1 MKD
or a price proposal

Hydrophoric pump JSW 2 CX

Хидрофорска пумпа PEDROLLO - Italy Тип: JSW 2 CX Потекло: Италија...

1 MKD
or a price proposal

Hydrophore with automatic Pedrollo - Italy

Хидрофор со автоматика Pedrollo - Italy Тип: JSW 2 CX - 24H Потек...

1 MKD
or a price proposal

Hydro - set Pedrollo - Italy

Хидро - сет Pedrollo - Italy Тип: JSW 2 CX - 24H Потекло: Италиј...

1 MKD
or a price proposal

Pedrollo stainless steel pump - Italy

Пумпа од нерѓосувачки челик Pedrollo - Italy Тип: JCRm 2B Потекло...

1 MKD
or a price proposal

Pump CPm 150 (750W)

Пумпа PEDROLLO - Italy Тип: CPm 150 Потекло: Италија Сила на мот...

1 MKD
or a price proposal

Pump CPm 132 (550W)

Пумпа PEDROLLO - Italy Тип: CPm 132 Потекло: Италија Сила на мот...

1 MKD
or a price proposal

Pump CPm 100 (250W)

Пумпа PEDROLLO - Italy Тип: CPm 100 Потекло: Италија Сила на мот...

1 MKD
or a price proposal

Submersible pump TOP 3

Потопна пумпа PEDROLLO - Italy Тип: TOP 3 Потекло: Италија Сила ...

1 MKD
or a price proposal

Submersible pump TOP 2

Потопна пумпа PEDROLLO - Italy Тип: TOP 2 Потекло: Италија Сила ...

1 MKD
or a price proposal

Submersible pump TOP 1

Потопна пумпа PEDROLLO - Italy Тип: TOP 1 Потекло: Италија Сила ...

1 MKD
or a price proposal

Manometer Pedrollo - Italy

Манометар Pedrollo - Italy Тип: MR10 Потекло: Италија Степен на...

1 MKD
or a price proposal

Pressure switch PSG Pedrollo - Italy

Притисочна склопка PSG-1 Pedrollo - Italy Обсек на регулација на при...

1 MKD
or a price proposal

Pump MK (vertical) Pedrollo - Italy

Пумпа PEDROLLO - Italy Тип: MKm 3/3 Потекло: Италија Сила на мот...

1 MKD
or a price proposal

Pedrollo submersibles - Italy

Потопни мотори Pedrollo - Italy Надворешна школка Stainless stell ...

1 MKD
or a price proposal

Submersible pump for AdBlue

Потопна пумпа за AdBlue Ги исполнува сите стандарди AdBlue - (trad...

1 MKD
or a price proposal
Side 1 from 2

Електропромет ВИН

Telephone: 071327026

Address: ул. Борис Трајковски бр. 214 (Пинтија)

City: Кисела Вода

Web page: https://elektropromet-vin.com.mk

Facebook side: https://www.facebook.com/Elektropromet/?epa=SEARCH_BOX

Instagram side: we.move.water

Компанијата Електропромет ВИН ЛТД д.о.о. Скопје е формирана 2011 година со единствена цел за успешна соработка во областа на машинско-техничката индустрија. Нашата основна дејност преставува продажба , монтажа и редовен сервис на електрични пумпи, електрични мотори, санитарно-противпожарни хидростаници, механички заптивки и кертриџ склопки за секакви видови пумпи, графитни и тефлонски плетеници, клингерит табли како и оригинални резервни делови за сите претходно споменати работи. Нашата Компанија Електропромет ВИН ЛТД д.о.о. е лојален и редовен дистрибутер на брендовите од типот VULCAN ENGINEERING LTD UK, FIRST4SEALS LTD UK, ELKO MARIBOR SLOVENIA, PEDROLLO ITALY, VAREM & ELBI ITALY, ITALTECNICA ITALY, NOVOTERM AUSTRIA, TEADIT AUSTRIA, ANGA POLAND како и голем број други компании производители на резервни делови. Работниот тим на компанијата Електропромет ВИН ЛТД д.о.о. ви овозможува 24 часовна поддршка, гаранција и соодветни сертификати за сите производи во својот работен програм. Го цениме квалитетот и се трудиме секогаш да ја добиете најниската цена за својот производ. Во очекување на заедничката соработка, Со почит, Електропромет ВИН ЛТД д.о.о.

Contact the advertiser via e-mail
Enter the correct result:
Spam protection & IP save
Sending advertising offers is strictly prohibited!
Send a message
Електропромет ВИН

WE MOVE WATER
ул. Борис Трајковски бр. 214 (Пинтија)
1000

Кисела Вода
https://elektropromet-vin.com.mk

www.reklama5.mk/elektropromet-vin

071327026

https://elektropromet-vin.com.mk

Welcome to Reklama5.mk

In order to make the Reklama5 easier and more accessible to use, we use cookies on our website. By surfing on reklama5.mk you agree to use cookies. You can find detailed information at Cookie Policy

I agree