City Life Home


APARTMENT FOR SALE IN AUTOCOMAD

Се продава стан во Автокоманда Станот е 83м2, располага со простр...

80,000 €
or a price proposal
Gazi Baba / Skopje

Apartments

APARTMENT FOR SALE IN THE AIRPORT

Се продава стан во Аеродром Станот е 33м2, се наоѓа на 3-ти кат со ...

1 €
or a price proposal
Aerodrom / Skopje

Apartments

APARTMENT FOR RENT IN CHROME

Се издава стан во Хром Станот е 44м2, комплетно е реновиран и се изд...

300 €
or a price proposal
Gjorche Petrov / Skopje

Apartments

LUXURY APARTMENT IN CITY WALL FOR SALE

Се продава/издава луксузен стан во Центар Станот се наоѓа во делот о...

300,000 €
or a price proposal
Skopje Centar / Skopje

Apartments

APARTMENT FOR RENT IN VODNJANSKA

Се издава стан на Водњанска Станот се наоѓа карши клиника, располага...

300 €
or a price proposal
Skopje Centar / Skopje

Apartments

APARTMENT FOR SALE IN GJORCHE PETROV 1

Се продава стан во Ѓорче Петров 1 Станот е 60м2, на две нивоа, се на...

70,000 €
or a price proposal
Gjorche Petrov / Skopje

Apartments

APARTMENT FOR SALE IN THE AIRPORT

Се продава стан во Аеродром Локацијата на станот е во близина на Т...

65,000 €
or a price proposal
Aerodrom / Skopje

Apartments

DUPLEX APARTMENT FOR SALE IN DEBAR NEIGHBORHOOD

Се продава стан во Дебар Маало Станот е 192м2, се наоѓа на 5 кат, ...

1 €
or a price proposal
Skopje Centar / Skopje

Apartments

BUSINESS FACILITY FOR RENT IN SOUR WATER

Се издава деловен објект во Кисела Вода Објектот е 65м2, има дворно ...

220 €
or a price proposal
Kisela Voda / Skopje

Business space / Industry and Workshop

HOUSE FOR SALE IN CENTO

Се продава куќа во Ченто од 120м2, приземје, со вкупно 6 соби. Греење...

71,000 €
or a price proposal
Gazi Baba / Skopje

Houses / Villas

BUSINESS FACILITY FOR RENT IN SOUR WATER

Се издава деловен објект во Кисела Вода Деловниот објект се наоѓа во...

1,000 €
or a price proposal
Kisela Voda / Skopje

Business space / Industry and Workshop

APARTMENT FOR SALE IN DEBAR NEIGHBORHOOD

Се продава стан во Дебар маало Површината на станот е 94м2, подру...

170,000 €
or a price proposal
Skopje Centar / Skopje

Apartments

NEW APARTMENT IN AIRPORT FOR SALE

Се продава нов стан во Аеродром Станот е комплетно нов и вселив бе...

90,000 €
or a price proposal
Aerodrom / Skopje

Apartments

APARTMENT FOR SALE IN TAFTALIJE

Се продава стан во Тафталиџе Станот е 52м2, се наоѓа на 7 кат во згр...

67,000 €
or a price proposal
Skopje Centar / Skopje

Apartments

NEW APARTMENT FOR SALE IN THE CENTER

Се продава нов стан во Центар Станот поточно се наоѓа кај Хотел Ко...

130,000 €
or a price proposal
Skopje Centar / Skopje

Apartments

APARTMENT FOR SALE IN VLAE

Се продава стан во Влае Станот е 54м2, се наоѓа на убава локација во...

69,000 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

APARTMENT FOR SALE IN KISELA VODA

Се продава стан во Кисела Вода Станот е 36м2, реновиран е и се прода...

50,000 €
or a price proposal
Kisela Voda / Skopje

Apartments

APARTMENT FOR SALE IN NOVI LISICE

Се продава стан во Ново Лисиче Станот е 60м2, се наоѓа на 6-ти кат с...

78,000 €
or a price proposal
Aerodrom / Skopje

Apartments

FULLY FURNISHED NEW APARTMENT FOR SALE IN MAVROVO

Се продава нов стан во Маврово Се продава комфорен стан во Маврово, ...

65,000 €
or a price proposal
Mavrovo i Rostusha / Gostivar

Apartments

APARTMENT FOR SALE IN THE AIRPORT

Се продава стан во Аеродром Станот е 67м2, станот располага со две с...

85,000 €
or a price proposal
Aerodrom / Skopje

Apartments

APARTMENT FOR SALE IN THE AIRPORT

Се продава стан во Аеродром Станот се наоѓа после Скопјанка, на 10/...

107,000 €
or a price proposal
Aerodrom / Skopje

Apartments

APARTMENT FOR SALE IN KISELA VODA

Се продава стан во Кисела Вода Станот е 66м2, се наоѓа на 5-ти кат б...

750 €
or a price proposal
Kisela Voda / Skopje

Apartments

HOUSE FOR SALE WITH BUILDING PLOT IN ACID WATER

Се продава куќа со градежна парцела во Кисела Вода Куќата е на гра...

180,000 €
or a price proposal
Kisela Voda / Skopje

Plains and Fields

SHOP FOR RENT/SALE IN CITY SHOPPING CENTER

Се издава/продава дуќан во Градски Трговски Центар Дуќанот се наоѓа...

500 €
or a price proposal
Skopje Centar / Skopje

Business space / Industry and Workshop

HOUSE FOR SALE ON TIKVEŠKO EZERO

Се продава куќа на Тиквешко езеро Куќата се наоѓа во Голеш, располаг...

35,000 €
or a price proposal
Kavadarci

Houses / Villas

MODERN APARTMENT IN AIRPORT FOR SALE

Се продава модерен стан во Аеродром Станот има 62м2, внатрешноста ...

105,000 €
or a price proposal
Aerodrom / Skopje

Apartments

HOUSE FOR SALE IN PRIPOR

Се продава куќа во Припор Куќата е на два ката, има 150м2 внатрешн...

240,000 €
or a price proposal
Kisela Voda / Skopje

Houses / Villas

APARTMENT FOR SALE NEAR THE RAILWAY

Се продава стан до Железничка Станот има површина од 57м2, распола...

79,700 €
or a price proposal
Aerodrom / Skopje

Apartments

APARTMENT FOR SALE IN NOVI LISICE

Се продава стан во Ново Лисиче Станот е 75м2, со две спални соби, ...

96,000 €
or a price proposal
Aerodrom / Skopje

Apartments

HOUSE FOR SALE IN MAVROVO

Се продава куќа во Маврово Куќата е 160м2 со дворно местго од 1500м2...

1 €
or a price proposal
Mavrovo i Rostusha / Gostivar

Houses / Villas

Shack FOR SALE IN LISICE

Се продава барака во Лисиче Бараката е 55м2 со дворно место од 295м2...

120,000 €
or a price proposal
Aerodrom / Skopje

Barracks, kiosks, traffics

APARTMENT FOR SALE IN KARPOSH 1 ROOSEVELTOVA

Се продава стан во Карпош 1, на Рузвелтова Станот е 47м2, располаг...

100,000 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

BEAUTIFUL VILLA FOR SALE IN MAVROVO

Се продава вила во Маврово Вилата има поглед кон езеро, комплетно ...

152,000 €
or a price proposal
Mavrovo i Rostusha / Gostivar

Houses / Villas

HOUSE FOR SALE IN TOPANA FIELD

Се продава куќа во Топанско поле Куќата е на 2 спрата, има 230м2 в...

275,400 €
or a price proposal
Chair / Skopje

Houses / Villas

APARTMENT FOR SALE IN KOZLE

Се продава стан во Козле Се продава стан во Козле од 175м2 од кои 15...

225,000 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

APARTMENT FOR SALE IN GJORCHE PETROV AT SP PLANET

Се продава стан во Ѓорче Петров Станот се наоѓа во постара зграда ...

99,000 €
or a price proposal
Gjorche Petrov / Skopje

Apartments

APARTMENT FOR SALE IN KARPOS 3

Се продава стан во Карпош 3 Станот е двособен продолжен стан, расп...

94,000 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

APARTMENT FOR SALE IN THE CENTER BEHIND UKIM

Се продава нов невселуван стан во Центар Станот поточно се наоѓа п...

130,000 €
or a price proposal
Skopje Centar / Skopje

Apartments

HOUSE FOR SALE IN THE CENTER

Се продава куќа на 3 спрата во Центар Куќата има сутерен, приземје...

320,000 €
or a price proposal
Skopje Centar / Skopje

Houses / Villas

HOUSE FOR SALE IN PRIPOR

Се продава куќа во Припор Куќата е на 2 спрата, има вкупна површин...

182,000 €
or a price proposal
Kisela Voda / Skopje

Houses / Villas

HOUSE FOR SALE IN CRNICE

Се продава куќа во Црниче Куќата е на 4 спрата, располага со 10 соби...

1 €
or a price proposal
Kisela Voda / Skopje

Houses / Villas

HOUSE FOR SALE IN PRIPOR

Се продава куќа во Припор Куќата е на приземје со кат, по 120м2 цело...

250,000 €
or a price proposal
Kisela Voda / Skopje

Houses / Villas

APARTMENT FOR SALE IN A HOUSE IN CENTO

Се продава стан во куќа во Ченто Станот располага со 94м2, се наоѓ...

58,000 €
or a price proposal
Gazi Baba / Skopje

Apartments

PLOT FOR SALE IN VLAE

Се продава плац во Влае Се наоѓа на мирна локација покрај реката В...

175,000 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Plains and Fields

HOUSE FOR SALE IN ZHDANEC

Се продава куќа во Жданец, има 176м2 со дворно место од 380м2. Куќата...

180,000 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Houses / Villas

APARTMENT ON THE WATER FOR SALE

Се продава стан на Водно Станот е во близина до комплексот "Сорав...

87,000 €
or a price proposal
Skopje Centar / Skopje

Apartments

HOUSE FOR SALE IN DRACevo

Се продава куќа во Драчево Куќата е на 2 спрата со вкупна површина...

240,000 €
or a price proposal
Kisela Voda / Skopje

Houses / Villas

Shack FOR SALE IN LISICE NEIGHBORHOOD

Се продава барака во населба Лисиче Бараката е со доградба и гараж...

95,000 €
or a price proposal
Aerodrom / Skopje

Barracks, kiosks, traffics

FINNISH BED FOR SALE IN KZLE

Се продава финска барака од 292м2 во Козле. Цена: 240000 евра Шифр...

240,000 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Barracks, kiosks, traffics

BUSINESS SPACE FOR SALE/RENTAL IN KARPOSH 4

Се продава деловен простор во Карпош 4 Деловниот простор е во близин...

2,000 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Business space / The rest

SHED AND PLOT FOR SALE IN PRZINO

Се продава плац и барака во Пржино Плацот е 370м2, а површината на...

180,000 €
or a price proposal
Kisela Voda / Skopje

Barracks, kiosks, traffics

Side 1 from 10

City Life Home

Telephone: 070794009

Address: Trgovski Centar *Beverly- Kapistec *

City: Скопје Центар

Facebook side: https://www.facebook.com/Citylife-Agencija-ZA-Nedviznosti-1498914713674131/

Instagram side: https://www.instagram.com/citylifehome_nedviznosti/

Real estate - Nedviznosti Агенција за недвижности 💥Најдобрите станови на одлични локации во Македонија и Грција💥 📍Скопје 📞 070794009/ 071227888 📩 elena.citylife@gmail.com www.facebook.com/Citylife-Agencija-ZA-Nedviznosti-1498914713674131

Contact the advertiser via e-mail
Enter the correct result:
Spam protection & IP save
Sending advertising offers is strictly prohibited!
Send a message
City Life Home

Trgovski Centar *Beverly- Kapistec *
1000

Скопје Центар

www.reklama5.mk/PremiumDetails?id=663624

070794009

Welcome to Reklama5.mk

In order to make the Reklama5 easier and more accessible to use, we use cookies on our website. By surfing on reklama5.mk you agree to use cookies. You can find detailed information at Cookie Policy

I agree