REAL ESTATE SKOPJE ДАРМА ДОМА


DARMA DOMA rents out a new apartment in Avtokomanda!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa стан во Автокоманда кај Eas...

600 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Centar!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa стан во Црниче кај МВР, ста...

440 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Karposh!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa стан во Карпош 3 kaj Воена ...

250 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

DARMA DOMA rents out a new apartment in Aerodrom!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов модерен стан во Аеродро...

600 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

DARMA DOMA rents out an apartment in Aerodrom!

Се издавa нов модерен стан во Аеродром-МИЧУРИН, станот поседува 40 m ...

250 €
or a price proposal
- 11 % Discount
280 €
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents an apartment in Kisela Voda!

Агенција за недвижности Дарма Дома издавa одличен стан во Кисела вода...

220 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents an apartment in Karposh!

Се издава нов МОДЕРЕН стан во Карпош 4 КАЈ City Mall, поседува 50 м2,...

15,000 MKD
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Centar!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар кај Като...

260 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

DARMA DOMA rents out a new apartment in Aerodrom!

Се издавa НОВ стан во Аеродром kaj ХОТЕЛ ХИЛТОН , станот поседува 75 ...

400 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

DARMA DOMA rents out a new 3-room apartment in Aerodrom!

Дарма Дома издавa одличен стан во Аеродром кај ФФМ, станот поседува 6...

250 €
or a price proposal
- 29 % Discount
350 €
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in the Airport!

Дарма Дома издава стан во Аеродром кај Нова Железничка кај Рулет, пос...

250 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

DARMA DOMA rents out a new apartment in Aerodrom!

Aгенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов стан во Аеродром Кај То...

350 €
or a price proposal
- 22 % Discount
450 €
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Centar!

ДАРМА ДОМА издава нов луксузен стан во Центар кај Универзална сала, с...

600 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

DARMA DOMA rents out a new apartment in Aerodrom!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa НОВ стан во Аеродром во Џев...

550 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Centar!

Дарма Дома издава нов стан во Центар кај Мвр позади Рамстор, станот е...

320 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

DARMA DOMA rents out a new apartment in Aerodrom!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa НОВ луксузен стан во Аеродр...

500 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out an apartment in the Airport!

Дарма Дома издава нов стан во Аеродром, кај Поликлиника Јане Санданск...

230 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Centar!

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар, кај МВР, со површина од 56 м2, ...

350 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

DARMA DOMA rents out a new apartment in Avtokomanda!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Автокоманда кај...

600 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Kozle!

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Козле во Ziping, поседува 60 м2, со 3 с...

380 €
or a price proposal
- 24 % Discount
500 €
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in the Airport!

Дарма Дома издавa нов стан во Аеродром kaj Тобако 2 , станот поседува...

370 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Centar!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов стан во Центар, Кјуби, ...

270 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in the Airport!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa НОВ луксузен стан во Аеродр...

300 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Kisela Voda!

Агенција за недвижности Дарма Дома агенција издава издава нов стан во...

250 €
or a price proposal
- 9 % Discount
275 €
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in the Airport!

Дарма Дома издава нов стан во Аеродром во Mичурин, станот поседува 60...

450 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in the Airport!

Дарма Дома издавa нов стан во Аеродром-НОВО ЛИСИЧЕ КАЈ ЛИСА, станот п...

325 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in the Airport!

Aгенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa НОВ ЛУКСУЗЕН стан во Аеродр...

350 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out an apartment in the Center!

Агенција за недвижности Дарма Дома издава УЛТРА ЛУКСУЗЕН стан во Цент...

500 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Centar!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa наместен стан во Центар кај...

300 €
or a price proposal
- 25 % Discount
400 €
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a 3-room apartment in the Center!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА ДАРМА ДОМА АГЕНЦИЈА издава нов МОД...

400 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Kisela Voda!

Дарма Дома издава нов модерен стан во Кисела Вода , кај Рампа, поседу...

270 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Karposh!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов стан во Карпош 3 во бли...

290 €
or a price proposal
- 3 % Discount
300 €
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Taftalidze!

Дарма Дома издава нов стан во Тафталиџе, во близина на Гимназија Нова...

350 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Centar!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА ДАРМА ДОМА АГЕНЦИЈА издава нов нов...

300 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Centar!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов стан во Центар, кај Кли...

350 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Karposh!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Карпош 1, кај Р...

300 €
or a price proposal
- 14 % Discount
350 €
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents an apartment in Karposh!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Карпош 2 кај М...

350 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Kisela Voda!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нова НЕВСЕЛЕНА ГАРСОЊЕРА ст...

220 €
or a price proposal
- 12 % Discount
250 €
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out an apartment in the Center!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава стан во Центар, kaj Грчка А...

270 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Kisela Voda!

ДАРМА ДОМА АГЕНЦИЈА издава нов стан во Кисела Вода, кај Станицата за ...

15,000 MKD
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Centar!

Дарма Дома издава нов стан kaj Универзална Сала, поседува 75 м2, 3 со...

350 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Centar!

Дарма Дома издава нов стан во Центар спроти Државна Болница, поседува...

250 €
or a price proposal
- 17 % Discount
300 €
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Karposh!

Дарма Дома издава стан во Карпош 4 до Тинекс, станот поседува 70 м2, ...

350 €
or a price proposal
- 12 % Discount
400 €
Karposh / Skopje

Apartments

DARMA DOMA rents an EMPTY apartment in the Center!

Дарма Дома издава нов стан во Центар, кај Монтенегро мебел, Станот е ...

550 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Centar!

Дарма Дома издава НОВ луксузен стан вo Центар кај Камник , наместен с...

490 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Centar!

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар, позади Рамстор, со површина од ...

450 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Debar Maalo!

Агенција за недвижности Дарма Дома издава нов стан во Центар, кај каф...

400 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Centar!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар кај Като...

450 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Centar!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар кај Теат...

350 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in Centar!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар кај на у...

20,000 MKD
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Dharma Doma rents out a new apartment in the Airport!

Дарма Дома агенција изнајмува нов стан во Аеродром, kaj Еквилибриум. ...

300 €
or a price proposal
Karposh / Skopje

Apartments

Side 1 from 11

REAL ESTATE SKOPJE ДАРМА ДОМА

Telephone: 078/219-508

Address: ул. Љубљанска бр.16-1/10 Скопје - Карпош

City: Карпош

Web page: https://www.darmadoma.com.mk

Facebook side: https://www.facebook.com/Real-Estate-DARMA-DOMA-Skopje-995813783811346/

Почитувани, Доколку ви е потребна професионална Агенција за недвижности подготвена да ви помогне во изборот на соодветен дом за живеење или деловен простор за вашиот бизнис, слободно контактирајте не, тимот на ДАРМА ДОМА може да се пофали со исклучителен тим од експерти, кој што се подготвени во секое време да ви понудат квалитетна, брза и доверлива услуга. Имаме богата и разновидна понуда на станови, куќи и деловни простории на територијата на Скопје и ја обезбедуваме услугата за изнајмување или купопродажба на имот во најбрз можен рок. Имајќи предвид дека времето е вашиот најголем капитал, мисијата на тимот на ДАРМА ДОМА е да им овозможи на своите клиенти уникатно искуство во изборот на иден дом и олеснување на процесот при купопродажба или изнајмување на недвижен имот. Нашата стручност и искуство стекнато на пазарот за недвижен имот во Скопје од 2011 година се причините поради кои имаме повеќе годишна соработка со голем број на клиенти. Клучот за нашиот успех се задоволните клиенти и големиот број на препораки. Тоа е мотивот кој што секојдневно не води и причина да растеме и се развиваме во иднина. Со Почит, ТИМОТ НА ДАРМА ДОМА

Contact the advertiser via e-mail
Enter the correct result:
Spam protection & IP save
Sending advertising offers is strictly prohibited!
Send a message
REAL ESTATE SKOPJE ДАРМА ДОМА

ул. Љубљанска бр.16-1/10 Скопје - Карпош
1000

Карпош
https://www.darmadoma.com.mk

www.reklama5.mk/darmadoma

078/219-508

https://www.darmadoma.com.mk

Welcome to Reklama5.mk

In order to make the Reklama5 easier and more accessible to use, we use cookies on our website. By surfing on reklama5.mk you agree to use cookies. You can find detailed information at Cookie Policy

I agree