АГЕНЦИЈА СТРЕЛЕЦ


K2269, YENI MAALE, 2 FLOORS OF 79M2, YARD 77M2

К2269, ЈЕНИ МААЛЕ, ПЛАНСКА КУЌА, ЗА РЕНОВИРАЊЕ, СО АБ КОНСТРУКЦИЈА, К...

46,000 €
or a price proposal
- 2 % Discount
47,000 €

P524, ROTIN DISTRICT, AGRICULTURAL LAND FOR SALE

П 524, РОТИНСКИ РЕОН, СЕ ПРОДАВА ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШТЕ ОД 3000 М2. По ...

6,000 €
or a price proposal

FURNISHED APARTMENT FOR RENT IN NOVA BITOLA

НОВА БИТОЛА, СЕ ИЗДАВА ЗА 10.500 ДЕНАРИ, МЕСЕЧНА ЗАКУПНИНА, КОМПЛЕТНО...

170 €
or a price proposal
Bitola

Apartments

NEW BITOLA, NEW FURNISHED THREE-ROOM APARTMENT, GROUND FLOOR

НОВА БИТОЛА, СЕ ПРОДАВА НОВ ОПРЕМЕН СТАН, НA ПРИЗЕМЈЕ, 72М2 + БАЛКОН ...

94,000 €
or a price proposal
Bitola

Apartments

BELOW MARKET ONE-ROOM APARTMENT FOR SALE OR EXCHANGE FOR LATHE

1-913, ПОД ПАЗАРОТ, СЕ ПРОДАВА ОДРЖАН СТАН СО КОРИСНА ПОВРШИНА ОД 33 ...

30,000 €
or a price proposal
Bitola

Apartments

JENI MAALE, HOUSE FOR RENOVATION, GREAT LOCATION

ЈЕНИ МААЛЕ, КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ, КОРИСНА ПОВРШИНА ОД 92 М2 И ДВОР О...

31,998 €
or a price proposal
- 6 % Discount
34,000 €

2/1526 ATTIC 49 M2 PLUS ATTIC 3 ROOMS

ПОТКРОВЈЕ БЕЗ ЛИФТ 49 М2 СО ТРИ СОБИ И КУЈНА АГЕНЦИЈА СТРЕЛЕЦ ...

38,500 €
or a price proposal
- 4 % Discount
39,900 €
Bitola

Apartments

BRUSNICKA NEIGHBORHOOD, PLANNED HOUSE, 3 FLOORS, 270M2+YARD170M2

БРУСНИЧКА НАСЕЛБА, СЕ ПРОДАВА ПЛАНСКА КУЌА, НА ТРИ НИВОА, СО ВКУПНА П...

133,000 €
or a price proposal

CENTER, HOUSE FOR RENT, APRIL - SEPTEMBER, with all expenses

ВО ЗАКУПНИНАТА СЕ ВКЛУЧЕНИ СИТЕ ТРОШОЦИ, ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ СЕ ИЗД...

950 €
or a price proposal

CENTER, THREE-ROOM FURNISHED APARTMENT FOR RENT FOR LONG TERM

СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН СТАН, ВО СТРОГИОТ ЦЕНТАР НА ГРАДОТ, НА ПРВ КАТ, ЗА...

250 €
or a price proposal
Bitola

Apartments

K2270, NEAR THE UPPER GYMNASIUM, FLOOR HOUSE WITH COURTYARD

К2270, ВО БЛИЗИНА НА ГОРНАТА ГИМНАЗИЈА, СЕ ПРОДАВА ПЛАНСКА КУЌА, ДЕЛУ...

155,000 €
or a price proposal

ABOVE THE NEW HOSPITAL, DUPLEX, 85M2, BALCONY 8M2

3-1025, НАД НОВАТА БОЛНИЦА, СЕ ПРОДАВА ДУПЛЕКС ОД 85 М2 , ПРВО НИВО С...

60,000 €
or a price proposal
Bitola

Apartments

K2268, CENTER, NEW HOUSE 244 M2 + 66 M2 YARD

К2268, ЦЕНТАР, РЕНОВИРАНА КУЌА СО ДВОР И ПОМОШНИ ПРОСТОРИИ. КУЌАТА С...

200,000 €
or a price proposal

CENTER, FOR SALE A RENOVATED HOUSE WITH A YARD

K1795, ЦЕНТАР, ПРЕКРАСНА РЕНОВИРАНА КУЌА, ПРИЗЕМЈЕ И КАТ (48+49+4М2)...

100,000 €
or a price proposal

PRETOR, VILSKA NESLBA, KARABINA, WITH PROPERTY DEED

ПРЕТОР, ВИЛСКА НАСЕЛБА, КУЌА, КАРАБИНА, СО ИМОТЕН ЛИСТ И ПРИВАТИЗИРАН...

19,500 €
or a price proposal

ABOVE WOOD MARKET, PLOT WITH STAMP, OLD HOUSE

К2247, НАД ДРВЕН ПАЗАР , СЕ ПРОДАВА, СТАРА КУЌА СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ...

35,500 €
or a price proposal

K2225M NURSING HOME, SLAB HOUSE, 125M2, YARD 100 M2

К 2255, КАЈ СТАРСКИ ДОМ, СЕ ПРОДАВА ПЛАНСКА КУЌА, НА 2 КАТА, СО АБ ПЛ...

63,000 €
or a price proposal

NEAR NEW MARKET, NEW FURNISHED APARTMENT FOR RENT FOR LONG TERM

КАЈ НОВИОТ ПАЗАР, ИСКЛУЧИВО ЗА ПОДОЛГ РОК, СЕ ИЗДАВА НОВ СТАН, КОМПЛЕ...

380 €
or a price proposal
Bitola

Apartments

BORIMECHKA, OLD HOUSE WITH OUTDOOR FACILITIES AND YARD

БОРИМЕЧКА, СЕ ПРОДАВА СТАРА КУЌА, ОБЈЕКТ 1= 61М2 +ОБЈЕКТ 2= 19М2 +О...

23,000 €
or a price proposal

K2206, FLOOR HOUSE, 170 M2 AND YARD 110 M2

К2206, КАЈ ПАРКОТ СТИВ НАУМОВ,ПЛАНСКА КУЌА СУТЕРЕН И КАТ, СЕКОЈ ПО 60...

79,000 €
or a price proposal

K2235, UNDER OU TODOR ANGELEVSKI, EXCELLENT FLOOR WITH COURTYARD

ПОД ОУ ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ, СЕ ПРОДАВА ОДЛИЧЕН КАТ ОД ПЛАНСКА КУЌА СО ПО...

70,000 €
or a price proposal
Bitola

Apartments

ABOVE WOOD MARKET, HOUSE 150 M2, YARD 430 M2

НАД ДРВЕН ПАЗАР, ВО МИРНА ОКОЛИНА, СЕ ПРОДАВА КУЌА, СУТЕРЕН 71 М2 И К...

80,000 €
or a price proposal

PRILEPSKA, FOUR-ROOM APARTMENT, 105+12+10M2

ПРИЛЕПСКА, СЕ ПРОДАВА НАМЕСТЕН СТАН НА 3 КАТ, ВО ЗГРАДА СО ЛИФТ, СО ...

82,000 €
or a price proposal
Bitola

Apartments

A TWO-ROOM APARTMENT IS CHANGING FOR A THREE-ROOM APARTMENT IN NOVA BITOLA

СЕ МЕНУВА ОДРЖАН СТАН ВО НОВА БИТОЛА, НА П+2 КАТ, 53М2 КОРИСНА ПОВРШИ...

10,000 €
or a price proposal
Bitola

Apartments

K1795 RENOVATED HOUSE, 2 FLOORS 100M2 AND YARD 90M2

СЕ ПРОДАВА КУЌА, КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАНА, ПРИЗЕМЈЕ СО ДНЕВНА ТРПЕЗАРИЈА ...

100,000 €
or a price proposal

ON THE ROAD FROM BENZISKA TO PELISTER, LAND

ПАРЦЕЛА, 4 ЕВРА ЗА М2, НАД БЕНЗИСКА, НА ПРАВЕЦОТ КОН ПЕЛИСТЕР, 3000 ...

12,000 €
or a price proposal

PRILEPSKA, APARTMENT FOR SALE, 105+12+10M2, 3 FLOOR, ELEVATOR

ПРИЛЕПСКА, СЕ ПРОДАВА НАМЕСТЕН СТАН НА 3 КАТ, ВПЗГРАДА СО ЛИФТ, СО ПО...

82,000 €
or a price proposal
Bitola

Apartments

GORNO ORIZARI, ON THE ROAD, 2 BUSINESS PREMISES FOR RENT

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР, НА ПАТОТ ВО ГОРНО ОРИЗАРИ, КОЈ СЕ СОСТОИ О...

400 €
or a price proposal
Bitola

Shops

ABOVE GJ. SUGAREV SCHOOL, HOUSE WITH AUXILIARY PREMISES AND YARD

К2267, НАД ОУ ЃОРЃИ СУГАРЕ, СЕ ПРОДАВА КУЌА СО ПОМОШНИ ПРОСТОРИИ И ДВ...

42,000 €
or a price proposal

KLANICA, UNTIL 01.07.23, FURNISHED APARTMENT FOR RENT

КЛАНИЦА, СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН ДВОСОБЕН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ, ОПРЕМЕН КОМПЛ...

200 €
or a price proposal
Bitola

Apartments

P524, STRCHIN, PLOT WITH A HOUSE BUILDING STAMP

П528, СТРЧИН, ПАРЦЕЛА ОД 524 М2 СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА НА КУЌА, СО В...

39,900 €
or a price proposal

OLD MARKET, SHOP ON PROMETNA STREET

Д318, СТАРА ЧАРШИЈА, СЕ ПРОДАВА ДУЌАН, НА НАЈПРОМЕТНА УЛИЦА, СУТЕРЕН...

129,000 €
or a price proposal
Bitola

Shops

CENTER, TWO PLOTS WITH 3 BUILDING STAMPS

ЦЕНТАР, СЕ ПРОДАВААТ ЗАЕДНО ДВЕ СОСЕДНИ ПАРЦЕЛИ СО 4 МАРКИЦИ ЗА ГРАДБ...

159,000 €
or a price proposal

OU STEVE NAUMOV, THREE-ROOM FURNISHED RENOVATED APARTMENT FOR RENT

КАЈ ОУ СТИВ НАУМОВ, СЕ ИЗДАВА ГОЛЕМ ТРОСОБЕН СТАН, ГОЛЕМА ДНЕВНА ТРПЕ...

300 €
or a price proposal
Bitola

Apartments

NEAR THE CITY MARKET, GREAT LOCATION, OLD HOUSE

ДО ПАЗАРОТ, ПРИЗЕМНА КУЌА СО КОРИСНА ПОВРШИНА ОД 49М2 И ДВОР ОД 56 М2...

33,500 €
or a price proposal

NEAR GJORGI SUGARE SCHOOL, SMALL HOUSE, FOR BUILDING 53M2

КАЈ ОУ ЃОРЃИ СУГАРЕВ, СЕ ПРОДАВА МАЛА СТАРА КУЌА СО МОЖНОСТ ЗА ГРАДБА...

20,000 €
or a price proposal

K2252, POD PEDAGOSKA, HOUSE WITH COURTYARD

К2252, ПОД ПЕДАГОШКА, КУЌА КОЈА СЕ СОСТОИ ОД ПОДРУМ 34 М2, ПРИЗЕМЈЕ...

44,900 €
or a price proposal

STRCHIN, NEW HOUSE 295M2 AND YARD 150M2

СТРЧИН, НОВА КУЌА КОЈА СЕ СОСТОИ ОД ПОДРУМ И ГОЛЕМА ГАРАЖА СО ПОВРШИ...

210,000 €
or a price proposal

K2176, JENI MAALE, 100 M2 HOUSE AND 60 M2 YARD

К2176, ЈЕНИ МААЛЕ, СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО СОЛИДНА СОСТОЈБА, ПОДРУМ 21 М2,...

29,000 €
or a price proposal

KLANICA, THREE-ROOM FURNISHED APARTMENT FOR RENT

ВО НАСЕЛБА КЛАНИЦА СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН: ГОЛЕМА ...

359 €
or a price proposal
Bitola

Apartments

AT PAZAR, SE IZDAVA GOREN KAT, SO TERASA AND YARD

АТ ПАЗАР, СЕ ИЗДАВА ЗА 450 ЕВРА МЕСЕЧНА ЗАКУПНИНА (СО ВКЛУЧЕНИ ТРОШОЦ...

450 €
or a price proposal

BUKOVSKI LIVADI, PLOT WITH STAMP FOR HOUSE BUILDING

П516, БУКОВСКИ ЛИВАДИ, ЗА 16.500 ЕВРА, УРБАНИЗИРАНА ПАРЦЕЛА ОД 443 М2...

16,500 €
or a price proposal

Bair, ground floor cottage with a large yard and utility rooms

К2196, БАИР, ЗА 24.500 ЕВРА, ПРИЗЕМНА КУЌА СО ПОМОШНИ ПРОСТОРИИ И ДВО...

24,500 €
or a price proposal

NOVACKI ROAD, MAINTAINED HOUSE POSSIBILITY FOR EXTENSION

НОВАЧКИ ПАТ, со платени комуналии за доградба, ОДРЖАНА КУЌА СО МОЖНОС...

41,000 €
or a price proposal

CENTER, MODERN RENOVATED FURNISHED APARTMENT FOR RENT

ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ЗА 490 ЕВРА МЕСЕЧНО, МОДЕРНО РЕНОВИРАН СТАН, ДНЕВНА...

490 €
or a price proposal
Bitola

Apartments

K2233, NEAR OU GJORGI SUGARE, FIRST FLOOR, AB PLOCHA

ДО ЃОРЃИ СУГАРЕ, СО АБ КОНСТРУКЦИЈА, ВЛЕЗ КАКО ВО ЗГРАДА, ПРВ КАТ ОД ...

53,900 €
or a price proposal
Bitola

Apartments

PRESPA, LJUBOJNO VILLAGE, TRADITIONAL HOUSE

ПРЕСПА, ЉУБОЈНО, ВО СЕЛОТО, СЕ ПРОДАВА , ТРАДИЦИОНАЛНА СЕЛСКА КУЌА, Ѕ...

49,000 €
or a price proposal

CENTER NEW THREE-ROOM APARTMENT, G+2FLOOR, 77+13+9M2

ЦЕНТАР, НОВ СТАН, СО УРЕДНА ДОКУМЕНТАЦИЈА, 77+13+9М2, СЕ ПРОДАВА З...

85,000 €
or a price proposal
Bitola

Apartments

THE MOKEL FACTORY IS FOR RENT, ENTIRELY OR BY FLOORS

МОКЕЛ, СЕ ИЗНАЈМУВА ОБЈЕКТОТ, 50 ЦЕНТИ/М2 ЗА МЕСЕЦ ЗА ЦЕЛ О...

31 MKD
or a price proposal

D342, CENTER, GROUND FLOOR, SHOP WITH SHOWCASE FOR SALE

ЦЕНТАР ВО СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ, СЕ ПРОДАВА ДУЌАН ОД 16 М2 ЗА ЗАНАЕ...

16,000 €
or a price proposal
Bitola

Shops

OU STEVE NAUMOV, PLOT WITH AN OLD HOUSE, FOR BUILDING

ОУ СТИВ НАУМОВ, УРБАНИЗИРАНА ПАРЦЕЛА ОД 268М2 СО СТАРА КУЌА, СО МАР...

60,000 €
or a price proposal
Side 1 from 3

АГЕНЦИЈА СТРЕЛЕЦ

Telephone: 070339404

City: Битола

Contact the advertiser via e-mail
Enter the correct result:
Spam protection & IP save
Sending advertising offers is strictly prohibited!
Send a message
АГЕНЦИЈА СТРЕЛЕЦ

7000

Битола

www.reklama5.mk/strelec

070339404

Welcome to Reklama5.mk

In order to make the Reklama5 easier and more accessible to use, we use cookies on our website. By surfing on reklama5.mk you agree to use cookies. You can find detailed information at Cookie Policy

I agree