A - UST.mk


Fuel extraction pump

Пумпа за извлекување на гориво и различни други течности • Идеално з...

350 MKD
or a price proposal

Digital water tester

Дигитален тестер за квалитет на вода. Овој тестер за квалитет на вода...

1,850 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Steel rings - Fasteners for the mechanical industry

Челични прстени - прицврстувачи за механичка индустрија. Изработено о...

650 MKD
or a price proposal

Steel rings - Fasteners for the mechanical industry

Челични прстени - прицврстувачи за механичка индустрија. Изработено о...

599 MKD
or a price proposal

Fuses - Couplings for plastic, fenders, engine mounts, etc

🚘 Осигурачи - Спојки за пластика, калници, држачи за мотор, решетка,...

650 MKD
or a price proposal

Threading Tool Set

🔩 Комплет 5 aлатки + Т-рачка за навој. Изработени од челик што обезб...

650 MKD
or a price proposal

Woodworking disc

Диск за темелна обработка на дрво, пластика и останати меки материја...

699 MKD
or a price proposal

Metal Disc for carving and cutting wood

⚙️ Метален Диск за резба и сечење на дрво, пластика, мраз и тврда гум...

450 MKD
or a price proposal

Voltage detector

Инструментот се користи за детектирање - присуство на напон во вашиот...

299 MKD
or a price proposal

Set of 130 pieces of thread for wood

Комплет 130 парчиња навој за дрво со завртки. Изработени од висококва...

750 MKD
or a price proposal

Polishing sponge

✨ Ново 🧽 Сунѓер за полирање. Изработен од квалитетен сунѓерен мат...

250 MKD
or a price proposal

Set of 125 Erasers

Сет 125 парчиња гумици различни по големина и облик. Парчињата се изр...

450 MKD
or a price proposal

Sphericen Tool for wood carving

Алат за резба на дрво со сферична форма која може брзо да длаби мали ...

999 MKD
or a price proposal

Copper Rings 150 - Engines, Machines, Plants

⚙️🔩 Бакарни Прстени - Бакарни парчиња со добра електрична и топлотна...

1,450 MKD
or a price proposal

Tarpaulin for scooters

🛵 Универзална Церада за вашиот Скутер 🛵 ✔️ Брза и лесна монтажа ...

Magnetic holder for your car

▶️ Дизајниран со висококвалитетна алуминиумска легура без стеги. Пост...

250 MKD
or a price proposal

Set of 6 woodworking tools

Сет 6 Алатки за пробивање на дрво и прецизна обработка. Дупчалките се...

450 MKD
or a price proposal

Waterproof aluminum base

Водоотпорна алуминиумска подлога отпорна на влага со дебелина од 5мм,...

350 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Set of 200 prusins

🆕 Ново Комплет 200 парчиња различни видови на пружини и федери. П...

599 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

TV External Antenna

ТВ надворешна антена. ◾️ Брз и лесен начин на монтажа. ◾️ Опсег на ...

750 MKD
or a price proposal

3 in 1 Soil Tester

🏡 Тестер на почва 3 во 1. Мерење на влажност, светлина и pH вредност...

550 MKD
or a price proposal

Ultrasonic device for dog training and defense

🐶 Ултрасоничен уред кој се користи за обука и дресирање во случај на...

799 MKD
or a price proposal
Ohrid

Animals / Dogs

Scanner - Metal detector

Супер Скенер детектор на метал, најпрепознатливиот рачен детектор за ...

1,499 MKD
or a price proposal

Electric adjustable table lamp

💡 Електрична прилагодлива столна ламба. Исклучително практичен и фун...

950 MKD
or a price proposal

Knee brace

🆕 Ново - YC Стегач за колено YC стегачот за колено е направен од ...

299 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Plastic welding kit

Комплет за заварување и поправка на пластика. ☑ Поправка на браниц...

1,500 MKD
or a price proposal

30L/min - Electric Extraction Pump

Електрична Пумпа за извлекување на гориво, масло и различни други теч...

999 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Sleeping bags - camp - tent

⛺️ Нови удобни вреќи за спиење изработени од полиестер. ✅ Погодни...

1,100 MKD
or a price proposal

Money - Set of tools for electronics, smart devices

📱 Новчаник - Сет Алатки за смарт уреди Оригиналното пакување од кож...

600 MKD
or a price proposal

8 Car wash tools

🚘 Комплет 8 парчиња за миење на вашиот автомобил. Алатките за чистењ...

699 MKD
or a price proposal

Attachment saw for drill

Додаток пила за бормашина. Водечката плоча и синџирите се направени о...

850 MKD
or a price proposal

Fuses - Rivets for plastic, fenders, fenders

🛵 🚘 Осигурачи - Нитни за пластика. калници за сите видови на автомо...

499 MKD
or a price proposal

Fuses 730 - Rivets for plastic, fenders, fenders

🛵 🚘 Осигурачи - Нитни за пластика. калници за сите видови на автомо...

1,500 MKD
or a price proposal

Clock with Alarm

Аналоген часовник со аларм. Работи на батерија и е наменет за вашиот ...

350 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Fuses - Rivets for plastic, fenders, fenders

🚗 🛵Осигурачи - Нитни за пластика. калници за сите видови на автомоб...

1,200 MKD
or a price proposal

Crystal Touch table lamp

💡 Кристална ламба на допир изработена од акрилен + железен материјал...

1,599 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Electric chainsaw

🏡 Додаток пила за средување на вашата градина, сечење на дрвја и др....

1,399 MKD
or a price proposal

Set, headlight polishing paste

🚕 Сет паста за полирање на фарови ✔️ Сет паста за полирање на ошт...

600 MKD
or a price proposal

Safety lock for protection

🛵 Безбедносна брава за заштита на вашиот мотор/велосипед. Едноставен...

699 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Flex Tape - Waterproof super strong tape

Супер силна, гумирана, водоотпорна лента која може да се залепи, повр...

200 MKD
or a price proposal
Ohrid

Consumables / Glue

Digital kitchen scale

🆕 Ново Дигитална вага за кујна со висока прецизност. Додадете еле...

799 MKD
or a price proposal
Ohrid

Kitchen / The rest

Foil Tools Set

Комплет алатки за професионално лепење на заштитни фолии на вашиот Ав...

450 MKD
or a price proposal

A multifunctional tool

Мултифункционална алатка за пила со компактна големина и практично ра...

450 MKD
or a price proposal

Orthopedic pillow

Иновативната ортопедска перница за нозе со анатомски облик. Перницат...

550 MKD
or a price proposal
Ohrid

bedroom / The rest

Waterproof film for rearview mirror

🚘 Водоотпорна фолија за ретровизор. Заштитете ги страничните ретров...

250 MKD
or a price proposal

Digital Scale with LCD display - up to 200Kg

⚖️ Дигитален Кантар со LCD дисплеј за мерење - вагање на производи. Н...

999 MKD
or a price proposal

HTC - 2 Digital Thermometer

HTC - 2 Дигитален термометар за мерење на надворешна и внатрешна темп...

399 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Electric Extraction Pump

Електрична Пумпа за извлекување на гориво, масло и различни други теч...

799 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Clamp for Gluzd

🦶 Стегачот направен од неопрена со највисок степен на затворена ќели...

299 MKD
or a price proposal
Ohrid

The rest

Impulse bag sealer - 200mm

Импулсен запечатувач на топлина за пластични кеси. Импулсно запечатув...

1,299 MKD
or a price proposal

Windshield glass repair set, sofa glass

🚗 Сет за поправка на оштетено ветробранско стакло - шофершајбна од у...

599 MKD
or a price proposal
Side 1 from 6

A - UST.mk

Telephone: 070331936

City: Охрид

Web page: https://ust.mk/

Facebook side: https://www.facebook.com/ust.mk

Instagram side: https://www.instagram.com/ust.mk/

🔴 Различен асортиман на производи со врвен и проверен квалитет кои ќе најдат примена во вашиот автомобил, дом, работилница, канцеларија и сл. Секој ден нудиме нови ексклузивни производи со неверојатна цена.

Contact the advertiser via e-mail
Enter the correct result:
Spam protection & IP save
Sending advertising offers is strictly prohibited!
Send a message
A - UST.mk

6000

Охрид
https://ust.mk/

www.reklama5.mk/UST.mk

070331936

https://ust.mk/

Welcome to Reklama5.mk

In order to make the Reklama5 easier and more accessible to use, we use cookies on our website. By surfing on reklama5.mk you agree to use cookies. You can find detailed information at Cookie Policy

I agree