ИМПЕРИЈА


IMPERIA – Apartment for sale - studio

Шифра A 36/9 Се продава опремен и реновиран стан (гарсоњера) со вкуп...

41,500 €
or a price proposal
Ohrid

Apartments

IMPERIA – Apartment 65m²

Шифра Б 101/26 Се продава нов невселуван стан со површинa 65м² со р...

1,150 €
or a price proposal
Ohrid

Apartments

IMPERIA – New apartments 45 and 50m²

Шифра Б 118/2 Се продаваат два нови станови (фаза градба- за 2 годи...

1,350 €
or a price proposal
Ohrid

Apartments

IMPERIA – Apartment 43m²

Шифра Б 113/4 Се продава стан со површина 43м² со распоред – днев...

42,000 €
or a price proposal
Ohrid

Apartments

IMPERIA – Apartment central area

Шифра Б 61/11 Се продава реновиран стан со вкупна површинa 70м² со ...

1,299 €
or a price proposal
Ohrid

Apartments

store sales

Шифра Д 105./12 Се продава дуќан со вкупна површина од 61м² во насел...

2,000 €
or a price proposal
Gjorche Petrov / Skopje

Shops

IMPERIA – Studio 29m²

Шифра A 36/11 Се продава стан (гарсоњера) со вкупна површина од 29м²...

1,550 €
or a price proposal
Ohrid

Apartments

IMPERIA – Apartment 71m²

Шифра Ц 66/4 Се продава стан со вкупна површина од 71м² со распоред ...

2,100 €
or a price proposal
Ohrid

Apartments

EMPIRE – Plot for sale

Шифра Е 77/24 Се продава плац со вкупна површина 3287м² на патот ...

35 €
or a price proposal

IMPERIA – House 300m²

Шифра Д 95/12 Се продава куќа (нова градба) со површина 300м² со к...

120,000 €
or a price proposal

EMPIRE – Sale of lots

Се продаваат два плацови со површина 2779м² и 683м² во населба Чекошт...

40 €
or a price proposal

IMPERIA – Luxury apartment

Шифра Ц 63/20 Се продава луксузно опремен стан со површина 72м² с...

160,000 €
or a price proposal
Ohrid

Apartments

IMPERIA – Plot in Velgošti

Шифра Е 80/20 Се пдоава плац со вкупна површина од 1500м² со трасира...

35 €
or a price proposal

IMPERIJA – Apartment 35m² on the sea

Шифра Б 115/15 Се продава стан - апартман со вкупна површина 35м²...

67,000 €
or a price proposal
Skopje Centar / Skopje

Apartments

EMPIRE – Places for sale

Шифра Е 70/11 Се продаваат два плацеви со површини 650м² и 500м². ...

25 €
or a price proposal

IMPERIA – Studio apartment for sale

Шифра A 33/25 Се продава стан -гарсоњера со вкупна површина од 22м²...

35,500 €
or a price proposal
Ohrid

Apartments

EMPIRE – Plot for sale

Шифра Д108/7 Се продава плац со вкупна површина од 3564м² и изграден...

103,000 €
or a price proposal

IMPERIA – Plot 467m²

Шифра Е 65/7 Се продава плац со површина 467м² со маркица за градба...

25,000 €
or a price proposal

IMPERIA – Business building

Се продава и издава деловен простор со вкупна површина 1000м2 (350м2 ...

By agreement
or a price proposal

IMPERIA – Plot with lake view

Шифра Е 76/18 Се продава плац со вкупна површина 1530м² во близина...

100,000 €
or a price proposal

IMPERIA – Apartment in Perea

Се продава опремен апартман - стан со вкупна површина 65м² - со распо...

95,000 €
or a price proposal
Ohrid

Apartments

IMPERIJA - Plot 750m²

Шифра Е 74/23 Се продава атрактивен плац со вкупна површина 750м² ...

52,000 €
or a price proposal

EMPIRE REAL ESTATE – House in the old part

Се продава спрат и поткровје од куќа со површина 150м2 (дневна со т...

By agreement
or a price proposal

IMPERIA – Site for installation of photovoltaics

Шифра 82/8 Се продава градежно земјиште со површина 50 000м² со до...

By agreement
or a price proposal
Skopje Centar / Skopje

Plains and Fields

IMPERIA – Villa in St. Stefan

Шифра Д 79/18 Се продава куќа-вила со површина 270м² со катност П+1....

By agreement
or a price proposal

EMPIRE – Orchard for sale

Шифра E 73/14 Се продава овоштарник засаден со цреши и тоа 33 стеб...

30,000 €
or a price proposal

EMPIRE – New apartments

Шифра Б 119/4 се продаваат станови во изградба со површини од 32 до ...

1,430 €
or a price proposal
Ohrid

Apartments

IMPERIA – New apartments in the center

Шифра Б 109/13 Се продаваат два нови станови со вкупна површина 48м²...

By agreement
or a price proposal
Ohrid

Apartments

EMPIRE – Sale of office space

Шифра Д106/19 Се продава деловен простор со површина од 214м² и повр...

389,000 €
or a price proposal

EMPIRE – Selling houses

Се продаваат две куќи една понова градба и една стара куќа. Поновата...

30,000 €
or a price proposal

IMPERIA – Apartment in Perea

Се продава опремен апартман - стан со вкупна површина 65м² - со распо...

95,000 €
or a price proposal
Skopje Centar / Skopje

Apartments

IMPERIA – Paid attractive location

Шифра Е 73/20 Се продава плац со вкупна површина од 106м² со мар...

By agreement
or a price proposal

IMPERIA – Apartment 45m²

Шифра Б 114/29 Се продава стан со вкупна површина 45м² - со распо...

1,249 €
or a price proposal
Ohrid

Apartments

IMPERIA – Plot 648m²

Шифра Е 77/17 Се продава плац со вкупна површина 648м² со со марки...

70,000 €
or a price proposal

IMPERIA – 47m² apartment

Шифра Б 117/23 Се продава стан во изградба (завршна фаза) со вку...

1,300 €
or a price proposal
Ohrid

Apartments

IMPERIA – Apartment for sale

Се продава стан (гарсоњера) со површина од 25м² со распоред – една ...

126,000 €
or a price proposal
Ohrid

Apartments

IMPERIA – Apartments for sale

Шифра А 36/6 Се продаваат 6 опремени апартмани на приземје со вкупна...

By agreement
or a price proposal
Ohrid

Apartments

IMPERIJA - Plot 610m²

Шифра Е 74/27 Се продава плац со поглед на езеро со вкупна површи...

100 €
or a price proposal

EMPIRE – Floor of a house

Шифра Д 99/16 Се продава спрат од куќа со површина од 86м² со ра...

95,000 €
or a price proposal

EMPIRE REAL ESTATE - Plot 968m2

Се продава плац со поглед на езеро во населба Рача. Плацот има површ...

By agreement
or a price proposal

IMPERIA – Apartments by the lake

Шифра Ц 55/16 Се продава стан со површина 82м² со распоред – дневна ...

2,890 €
or a price proposal
Ohrid

Apartments

IMPERIA – House for sale

Шифра Д 102/19 Се продава куќа со вкупна површина 283м² со кат...

170,000 €
or a price proposal

EMPIRE – Lot with stamp

Се продава плац со вкупна површина 1000м2 во Елшани(800 метри до езер...

100 €
or a price proposal

EMPIRE REAL ESTATE – New business building

Се изнајмува и продава деловен објект на магистрален пат Охрид-Скопје...

By agreement
or a price proposal

EMPIRE – House sale

Шифра Д 89/14 Се продава дел од куќа (прв кат) со површина 79м² и п...

60,000 €
or a price proposal

IMPERIA – Apartment 75m²

Шифра Ц69/11 Се продава стан со вкупна површина 75м² со распоред – д...

1,400 €
or a price proposal
Ohrid

Apartments

EMPIRE – Selling a house

Шифра Д 106/14 Се продава куќа со вкупна површина 130м² со катност П...

65,000 €
or a price proposal

EMPIRE – New apartments

Шифра Б 115/4 Се продаваат нови станови (фаза во градба) со површ...

By agreement
or a price proposal
Struga

Apartments

IMPERIA – House 240m²

Шифра Д 91/6 Се продава куќа со вкупна површина 240м² со катност П...

140,000 €
or a price proposal

EMPIRE – Selling houses

Шифра Д 77/26 Се продава куќa со површина 250 м² и катност П+2 Се...

By agreement
or a price proposal

IMPERIA – Plot by the lake

Шифра Е 75/16 Се продава плац со вкупна површина 553м² од кои 4...

157,750 €
or a price proposal
Side 1 from 5

ИМПЕРИЈА

Telephone: 078 22 82 33

Address: Булевар Туристичка 36А

City: Охрид

Facebook side: https://www.facebook.com/pages/%D0%98%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0/1551078521806771

АГЕНЦИЈА ЗА ПОСРЕДУВАЊЕ СО ПРОМЕТ НА НЕДВИЖЕН ИМОТ

Contact the advertiser via e-mail
Enter the correct result:
Spam protection & IP save
Sending advertising offers is strictly prohibited!
Send a message
ИМПЕРИЈА

Булевар Туристичка 36А

Охрид

www.reklama5.mk/PremiumDetails?id=20877

078 22 82 33

Welcome to Reklama5.mk

In order to make the Reklama5 easier and more accessible to use, we use cookies on our website. By surfing on reklama5.mk you agree to use cookies. You can find detailed information at Cookie Policy

I agree